Loading color scheme

Κρυολιπόλυση στο Dermamedic. Γιατί να μας επιλέξετε;

Η κρυολιπόλυση είναι μια μέθοδος η οποία  στοχεύει στη μείωση του τοπικού λίπους από τα ''δύσκολα'' σημεία που δεν ανταποκρίνονται στις δίαιτες και στη γυμναστική, όπως η κοιλιά και τα ''ψωμάκια''.

Στο Dermamedic διαθέτουμε την επαναστατική μέθοδο Cooltech-Λιπογλυπτική η οποία εκμεταλλεύεται τη διαφορετική ευαισθησία των λιποκυττάρων στο κρύο σε σχέση με άλλα κύτταρα του σώματος. Οι ομάδες των λιποκυττάρων της θεραπευόμενης περιοχής, όταν εκτείθενται σε ελεγχόμενη χαμηλή θερμοκρασία μειώνονται, χωρίς να βλάπτονται οι γύρω ιστοί (δέρμα, αγγεία, νεύρα, μύες, κτλ). Τα νεκρά λιποκύτταρα στη συνέχεια αποβάλλονται μέσω της φυσικής μεταβολικής διαδικασίας. Έτσι επιτυγχάνουμε τη φυσική απομάκρυνση μέρους των λιπαποθηκών από τα ''επίμαχα'' σημεία.

Η διαδικασία διαρκεί περίπου μια ώρα και είναι απολύτως ανώδυνη και ασφαλής. Κάθε περιοχή χρειάζεται έως 3 συνεδρίες για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η συχνότητα των συνεδριών είναι κάθε 45 μέρες. Το αποτέλεσμα επέρχεται προοδευτικά και αρχίζει να γίνεται ορατό μετά τις πρώτες 15-30 μέρες από την πρώτη συνεδρία. Μετά από κάθε θεραπεία δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης και έτσι μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα: 2130297963, 6944882671.